• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Aperatifler
    • Entréemétier (antremetie)
    • Garde Manger (Gerdö Monje)
    • Meze
    • Ordövr (Fransızca, hors d’oeuvres)
    • Soğuk Aperatifler
      • Küridite
      • Carpaccio (Karpaçya)
      • Tapas
      • Pâté (Pate)
      • Kanepeler
      • Salata
      • Galentine (Galentin)
      • Terrine (Terrin)
      • Aspik jöle
      • Mousse (Mus)
      • Kaz Ciğeri (Foie Gras)
      • Sushi ve Sashimi
      • Füme (Smoked)
      • Deniz Ürünleri
      • Soğuk Etler
      • Havyar
      • Peynirler
      • Turşu
      • Yumurta
      • Bruschetta (Brusketta)

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr