• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Soğuk Aperatifler
    • Aspik jöle
    • Bruschetta (Brusketta)
    • Carpaccio (Karpaçya)
    • Deniz Ürünleri
    • Füme (Smoked)
    • Galentine (Galentin)
    • Havyar
    • Kanepeler
    • Kaz Ciğeri (Foie Gras)
    • Küridite
    • Mousse (Mus)
    • Pâté (Pate)
    • Peynirler
    • Salata
    • Soğuk Etler
    • Sushi ve Sashimi
    • Tapas
    • Terrine (Terrin)
    • Turşu
    • Yumurta

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr