• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması


Şarap Üretimi


Şarap üretim aşaması şekildeki gibidir. 


Kaynak: Denizer, D.(2012). Bira Ve Şarabın Üretimi İle Servisleri. Sarıışık, M. (Ed.). Yiyecek-İçecek Hizmetleri içinde (Ünite 7). Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


    • Şarap Üretimi
      • Olgunluk Tespiti ve Hasat (Bağ Bozumu)
      • Harmanlama (Kupaj)
      • İnceltme ve Durultma (Kolaj)
      • Soğutma, Kristalleşme ve Filtrasyon
      • Üzüm Çeşitleri
      • Şarap Mantarı
      • İşletmeye Taşıma
      • Sap Ayrımı
      • Şarap üretimi
      • Ezme ve Sıkma
      • Filtrasyon
      • Mayalama
      • Dinlendirme
      • Şarabın Yıllandırılması (Eskitme)

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım


Şarap Üretimi

Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr