• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Şarap Üretimi
    • Dinlendirme
    • Ezme ve Sıkma
    • Filtrasyon
    • Harmanlama (Kupaj)
    • İnceltme ve Durultma (Kolaj)
    • İşletmeye Taşıma
    • Mayalama
    • Olgunluk Tespiti ve Hasat (Bağ Bozumu)
    • Sap Ayrımı
    • Şarabın Yıllandırılması (Eskitme)
    • Şarap Mantarı
      • Teknik mantar
    • Şarap üretimi
      • Maserasyon” (Ezilmiş üzüm tanelerinin bekletilmesi)
      • Birinci Şıra
      • İkinci Şıra
    • Soğutma, Kristalleşme ve Filtrasyon
    • Üzüm Çeşitleri
      • Kırmızı Üzüm Çeşitleri
      • Beyaz Üzüm Çeşitleri
      • Yabancı Üzüm Çeşitleri

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr