• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Hint Mutfağı’na Özgü Kavramlar ve Terimler
    • Akhni (Sebze Suyu)
    • Baharat
    • Chenna ve Paneer
    • Dahi
    • Dooth aur Oske op-phul (Süt ve Süt Ürünleri)
    • Ghee
    • Khoya
    • Masala
    • Narial
    • Pirinç
    • Rabadi
    • Ruh
    • Tavuk
    • Tel
    • Vark
    • Yakhni (Et Suyu)

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr