• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Standartlaştırılmış Tarifelerin Avantajları
    • Besin Güvenliği Kontrolü
    • Çalışanın güvenini sağlar
    • Denetim kolaylığı
    • Emek maliyet kontrolü
    • Standart besin değeri içeriği
    • Standart yemek kalitesi
    • Tahmin edilebilir son ürün
    • Tüketici memnuniyeti
    • Uygun satın alma işlemleri
    • Yemek maliyet kontrolü
    • Zaman, araç gereç ve işlem kontrolü

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr