• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • BESİNLERİN GRUPLANDIRILMASI
    • Et Grubu
      • Kasaplık hayvan etleri
      • Kümes hayvanları etleri
      • Su ürünleri etleri
      • Av hayvanları etleri
      • Sakatatlar
      • Et ürünleri
    • Et Grubuna Giren Besinlerin Kalite Tanımları
      • Dana ve koyun eti
      • Tavuk eti
      • Balık
      • Yumurta
      • Kurubaklagiller ve Yağlı Tohumlar
    • Sebze ve Meyve Grubu
      • Kuru ve konserve sebze ve meyveler
      • Sebze ve Meyve Grubuna Giren Besinlerin Kalite Tanımları
    • Süt Grubu
      • Süt Grubundaki Besin Çeşitleri
      • Süt grubu besin ögesi içerikleri
    • Süt Grubuna Giren Besin ve İçeceklerin Kalite Tanımları
      • Süt
      • Yoğurt
      • Süttozu
      • Peynir
    • Süt Grubuna Giren Besinlerin İşlevleri
      • Süt
      • Yoğurt
      • Peynir
      • Süttozu
      • Çökelek
      • Kefir
      • Tereyağı ve krema
    • Tahıl ve Ekmek Grubu
      • Un
      • Nişasta
      • Ekmek
      • Tarhana
      • Arpa
      • Çavdar
      • Yulaf
      • Mısır
      • Pirinç
      • Bulgur
      • Makarna ve şehriye
      • İrmik

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr