• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Kimyasal Kökenli Hatalar
    • Bakır Kırılması
    • Bitartarat Çökelmesi
    • Bitkisel (vejetal) Koku ve Tat
    • Çürük Yumurta Kokusu
    • Demir Kırılması
    • Enzimatik Oksidasyon
    • Esmerleşme (Browning)
    • Küf–Toprak Kokusu
    • Lahana–Pişmiş Sebze Kokusu
    • Mantar Kokusu
    • Sabun Kokusu
    • Sıvı Yapıştırıcı Kokusu
    • Soğan Kokusu
    • Tanen–Protein bulanıklıkları

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr