• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Geleneksel Pişirme Teknikleri
    • Fırında Pişirme
      • Roti Pişirme
      • Hamur İşlerinin Fırında Pişirilmesi
      • Kuru Isıda Fırınlama
      • Nemli Isıda Fırınlama
      • Isı Değişimi Fırınlama
    • Gün Işığında Pişirme
      • Güneşte Salça Yapımı
    • Hava ile Pişirme
      • Buğulama
    • Izgarada Pişirme
    • Suda Pişirme
      • Haşlama
      • Az Miktarda Sıvı Ortamında Pişirme
      • Suyun Kaynama Derecesi Altındaki Sıvı Ortamında Pişirme
      • Kendi Suyunda Pişirme
    • Yağda Pişirme
      • Az Yağda Kızartma
      • Soteleme
      • Bol Yağda Kızartma

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr