• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Pişme
    • Az Miktarda Sıvı Ortamında Pişirme
    • Az Yağda Kızartma
    • Bol Yağda Kızartma
    • Buharda Pişirme
    • Fırında Pişirme
    • Haşlayarak Pişirme
      • Suda Pişirme
    • Izgarada Pişirme
    • Kendi Suyunda Pişirme
    • Pişirme
    • Soteleme ile Pişirme
    • Suyun Kaynama Derecesinin Altındaki Sıvı Ortamında Pişirme
    • Yağda Pişirme

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr