• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Uluslararası Yiyecek İçecek Terimleri
    • Abayeur
    • Apprenti
    • Bouchier
    • Boulanger
    • Braising
    • Broiling
    • Bulyon / Bouillon
    • Chef de Cuisine/ Aşçıbaşı
    • Chef Entremetier
    • Chef Gadre-Manger
    • Chef Hors d’oeuvrier
    • Chef Patissier
    • Chef Poissonier
    • Chef Potager
    • Chef Rôtisseur
    • Chef Saucier
    • Chef Tournant
    • Commis/ Commis de cuisine
    • Cuisinier de breakfast
    • Deep Frying
    • Egzotik
    • Grillardin
    • Mutfak
    • Poaching / Poche
    • Poelle
    • Pressure Cooking / Cuit Au pressure
    • Regimiere
    • Restaurat/Restaurant
    • Sous Chef/ Aşçıbaşı Yardımcısı
    • Stewing / Etuve
    • Takım

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr