• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Akdeniz Bölgesi’nin Mutfağına Özgü Kavramlar
    • Ahıt/Akıt
    • Azık
    • Bastık
    • Dövme-Döğme
    • Firik
    • Gavut
    • Kak
    • Katık
    • Kaya Koruğu
    • Kenger
    • Kesmik
    • Küflü Sürk
    • Lepe
    • Mahluta/Malhıta/Mahulta
    • Maklube
    • Samsa
    • Şeyh/Şıhıl Mualla
    • Şıhıl Mahşi (Dolmaların Şahı)
    • Sömelek
    • Sürk (Çökelek)
    • Tort
    • Zahter

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr