• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Unlu Mamullerin Bileşenleri
    • Antimikrobiyel Madde
    • Enzimler
    • İndirgen Maddeler
    • Oksidan Maddeler
    • Şeker
      • Sakkaroz
      • Disakkaritler (Çift Şekerliler)
      • Melas
      • İnvert Şeker
      • Glikoz (Dekstroz) Şurupları
      • Fruktoz Şurubu
      • Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu
      • İnülin Şurubu
      • Modifiye Nişasta
    • Su
    • Un
      • Pirinç Unu
      • Çavdar Unu
      • Mısır Unu
      • Arpa Unu
      • Buğday Unu
      • Yulaf Unu
    • Yağ
      • Kek ya da Kalıp Margarini (Susuz Yağ)
      • Hamur İşi Margarini
      • Shorteningler
      • Hidrojenizasyon
    • Yumurta
      • Yumurta Koagülasyonu
      • Pastörize Yumurta ve Yumurta Tozu

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr