• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Ilıman İklim Bölgelerinde Yetişen Baharatlar
    • Anason (Pimpinella Anisum)
    • Ardıç (Juniperus Communis) Tohumu
    • Biberiye (Rosmarinus Officinalis)
    • Buy (Çemen Otu) (Trigonella Foenum-Graecum)
    • Çam Fıstığı (Pinus Pinea)
    • Çörekotu (Nigella Sativa ve Nigella Damescena)
    • Defne Yaprağı (Laurus Nobilis)
    • Hardal (Brassica Nigra, Brassica Juncea, Sinapis Alba)
    • Kekik (Thymus)
    • Kimyon (Cuminum Cyminum)
    • Kırmızıbiber (Capsicum)
    • Kişniş-Aşotu (Coriandrum Sativum)
    • Kuş Üzümü (Vitis Vinifera)
    • Okaliptüs Yaprağı (Eucalyptus Camaldulensis Dennhardt)
    • Rezene (Foeniculum Vulgare)
    • Safran (Crocus Sativus)
    • Sumak (Rhus Aromatica)
    • Tarhun (Artemisia Dracunculus)

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr