• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Et
    • Bonfile
    • Döş
    • Döş Eti
    • Fileto
    • Gerdan
    • İncik
    • Jelatin
    • Kaburga
    • Karın Boşluğu
    • Kavurma
    • Kontrfile
    • Kur Buyon (Court Bouillon)
    • Kürek
    • Kuyruk Sokumu
    • Kuzu Gerdan
    • Kuzu Kol
    • Kuzu Pirzola
    • Lop Et
    • Marinad
    • Miyoglobin
    • Nua
    • Omurga
    • Ön incik
    • Pastırma
    • Sakatat
    • Sos İçinde (Braisé) Pişirme Yöntemi
    • Sosis
    • Sucuk

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr