• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Hasat Zamanının Saptanmasında Kullanılan Yöntemler
    • Aroma Üretimi
    • İçsel Etilen Miktarı
    • İrilik ve Şekil
    • Kabuk Rengi
    • Meyve Eti Sertliği
    • Meyve Suyu Miktarı
    • Meyvenin Daldan Kopma Durumu
    • Nişasta Parçalanması
    • Olgunluk İndeksi (SÇKM/TA)
    • Solunum Hızı
    • Suda Çözünebilir Kuru Madde Miktarı (SÇKM)
    • Tam Çiçeklenmeden Hasada Kadar Geçen Gün Sayısı
    • Titre edilebilir asit miktarı (TA)

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr