• AnaSayfa
  • HataBildir
  • Iletisim
Menü

ANABİLGİ

Kavram Açıklaması




Kaynak:


Hata Bildir


Kavram Hiyerarşisi


  • Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç ve Gereçler
    • Cam Malzemeler
      • Şarap Bardakları
      • Köpüklü Şarap Bardakları
      • Bira Bardakları
      • Brandy (Konyak) Bardakları
      • Likör Bardakları
      • Özel Bardaklar
    • Masalar
      • Molton
      • Masa Örtüsü
      • Kapaklar
      • Peçeteler
      • Büyük Servis Masası (Table De Service)
      • Küçük Servis Masası (Gueridon, Service Table, Side Table)
    • Metal Malzemeler
      • Büyük Boy Çatal, Kaşık ve Bıçak Takımları
      • Orta Boy Çatal, Kaşık ve Bıçak Takımları
      • Küçük Boy Çatal, Kaşık ve Bıçak Takımları
    • Sandalyeler
      • Servis Dolabı
    • Seramik Malzemeler
      • Porselen Malzemeler
      • Tabaklar
      • Özel Takımlar
      • Diğer Porselen Malzemeler
      • Fincanlar
      • Kaseler ve Potlar
    • Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis Arabaları
      • Servis Arabası
      • Salata ve Ordövr Arabası
      • Flambe Arabası
      • İçki Arabası
      • Tatlı-Pasta Arabası
      • Türk Kahve Arabası

En Çok Arananlar


  • Hücre,
  • Bilgi,
  • İletişim,
  • Toplum,
  • Tarih,
  • Sunucu,
  • Teknoloji,
  • Veri,
  • Sistem,
  • Analiz



Son Aramalarım



Kavramla İlgili Resimler


Google Resimler

Kavramla İlgili Videolar


Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı

Önerileri görmek için arama yapınız veya listelemek için tıklayınız
AnaBilgi Sistemi
© 2020 - Tüm hakları saklıdır.
www.anadolu.edu.tr